Aankondiging Ledenraadpleging 2022

heeft gestaan in OB-22 in het blad draf- en rensport nr. 22

Net als in de afgelopen twee jaren zal de Vereniging van Fokkers van Draverspaarden (de Fokkersvereniging) ook dit jaar geen Jaarvergadering houden, maar vindt een ledenraadpleging plaats, digitaal en/of op papier. Vorige week vrijdag is een agenda met toelichting en vragenlijst verstuurd naar alle leden, van wie we een e-mail adres hebben gekregen van de SNDR. Deze stukken zijn ook op onze website te vinden. Het gaat om de gebruikelijke onderwerpen, zoals de bestuursverkiezing (met 2 nieuwe bestuursleden!), goedkeuring jaarverslag en financiën, plus het verslag van de kascommissie. Verder wil het bestuur ook volgend jaar € 3.000 ter beschikking stellen voor fokpremies bij in het buitenland gewonnen prijzengeld door NL-dravers en wordt er een nieuw plan gelanceerd: de vervreemding van fokpremierechten.
Via het meegezonden antwoordformulier kunnen de leden met JA/NEE reageren op de gestelde vragen en ook suggesties plaatsen of vragen stellen. In geval van essentiële geschilpunten of protesten volgt een tweede ledenraadpleging op dezelfde manier.
Indien een lid de stukken per post wil ontvangen, dan kan hij/zij dat telefonisch doorgeven aan Ab Zaman (06-28422225) of Hans Huiberts (06-20428186). Bel of mail ook even indien u nog geen e-mail van ons heeft ontvangen. Mail adres: fokkersvereniging@gmail.com.
Onze leden zijn alle fokkers, die in de afgelopen 8 jaar een NL-veulen hebben geregistreerd.


Tekst Ledenraadpleging 2022, met vragenlijst

click HIER voor de andere stukken (notulen, jaarverslagen, etc), ook van voorgaande jaren


terug naar het Nieuws